17 & 18/05/2014 - Wijnreis

2 dagen

Gastronomische Weekendje REIMS
Zaterdag 17 mei tot zondag 18 mei 2014

Dagreis heen en Terug Verblijf in Hotel L’ Auberge Champenoise te Epernay
Het hotel beschikt over, bar, lift, … Alle kamers beschikken over tv, telefoon, wc, bad of douche, …

Reisweg en programma:


Dag 1: - Vertrek 8 uur Rotselaar Tijdens de heenreis stop onderweg voor een tas kofie. Daarna verder richting Reims, bij aankomst bezoek aan de stad met onder andere: De Kathedraal, Palais Du Thau, Place Royal, … Vrij middagmaal in het centrum ( broodje). In de Namiddag brengen we een bezoek de Champagnekelder van Mercier, de rondleiding hier gebeurt met een elektrich treintje, ne het ritje wacht ons een overheerlijke degustatie. Na het bezoek gaat het richting hotel, waar we na een momentje voor opfrissing verwacht worden voor een Gastronomisch avondmaal.

Dag 2: - Vertrek na het ontbijt We beginnen de dag met een rondrit in de champagnestreek. Middagmaal in de stad en in de namiddag bezoek aan een ambachtelijke champagnekelder te Epernay met aansluitend een boottocht, rond 18u00 richting huiswaarts. Aankomst Rotselaar rond 21u00


Deelnameprijs: € 230 Toeslag Single: + €25


Gelieve zo vlug mogelijk uw deelname te bevestigen aan  Eduard  voor einde februari ( eduard-monsecour@skynet.be) Deze is pas definitief na storting van het bedrag op rekening : BE12 8508 2632 3392 met vermelding Reims ten laatste einde maart.
Ċ
Wim Devlies,
9 feb. 2014 11:34
Comments