jaarprogramma 2018

We vergaderen in principe maandelijks in de wijnkelder onder het oud gemeentehuis van Wezemaal, de eerste dinsdag van de maand om 20:00, behalve in januari, juli en augustus. 

    • 6 februari: Vermouth (dry white) (Wim)
    • 6 maart: bier met geite en schape-kaas  (Wim), zie geite- en schapekaas en bier - foodpairing
    • 2 april: lekkere pinots noirs en fantastische Bourgognes (Paul):
      • Spatburgunder - Weingut Salwey 2014 –12 euro
      • Pinot Noir – Expresion reserve – Villard 2014 – 13 euro
      • Pinot Noir – Amiot Servelle 2015 – 14 euro 
      • Premier Cru Les Beaux Monts – Jean Grivot – 121 euro
      • Corton Grand Cru “Les perrieres” - La maison Romane – 101 euro
    • 1 mei: de bekroonde zythosbiertjes 
    • 4 juni: wijnvideo en kennismaking met 3 witte en 3 rode Corsicaanse wijnen uit drie domeinen.  Casanova secret wit & rood, Petra Bianca prestige wit & rood en Orenga de Gaffory wit & rood
    • 4 september: Nederlandse bieren (Luc) We proberen eens een 'beerwulf' pakket
    • 2 oktober: We verwelkomen 'Wijngaard ten Gaerde'. Vader André, en zoon Danny Van de Gaer zijn uitstekende wijnbouwers, die als hobbyist bij de Verkiezing van Beste Hobby Wijnmaker van het Hageland steeds in de prijzen vielen. Gesterkt door zo veel kwaliteit gingen ze de proffesionele toer op..
    • november: Zelfgemaakte bieren (Bierbrouwers brengen mee..., maar iedereen is welkom)
    • 4 december: 4 witte en 2 rode wijnen worden gepaird met passende hapjes (An)
      We gaan eens uittesten of wijn en eten elkaar kunnen versterken. Dit doen we door een aantal door de wijnhandelaar aangeraden wijn-spijs combinaties uit te proberen.

Iedereen is welkom ! Leden en toekomstige leden... 
Als deelname in de kosten vragen we slechts 5 euro pp.
prijs per vergadering tenzij anders vermeld in het programma


adres: Kelder onder het Bezoekerscentrum van de Hagelandse Wijn, Kerkstraat 16, 3111 Wezemaal (Rotselaar) 

Subpagina''s (2): Hapjes december vermouth
ċ
corsica.rtf
(5540k)
Wim Devlies,
5 jun. 2018 09:56
Comments